Xocolata
La Xocolata és l’aliment basat en el cacau. S’elabora amb la fava o gra de cacau i altres ingredients com ara el sucre o la llet.
El cacau i la Xocolata negra tenen molts beneficis per a la salut, doncs conté antioxidants i prevé la hipertensió arterial. També és un estimulant feble ja que conté teobromina i cafeïna en petites quantitats. També conté endorfines que són estimulants per al cervell i produeixen sensacions de plaer.
El gust final de la Xocolata depèn de la selecció i barreja de diferents tipus de grans de cacau, de les proporcions dels seus components i de l’afegit d’altres productes a la composició bàsica de pasta, mantega i sucre.
Els bombons també formen part d’aquesta subcategoria, tenen una qualitat molt bona, una presentació molt atractiva i són molt apropiats per a regal.
Mostra 1–9 de 30 resultats
-
Xocolata Artesana a la Pedra (ratllada amb aroma de vainilla) C.R.E.O.
Actualment sense stock
SKU: 170102
Llegeix més -
Xocolata Artesana a la Pedra (refinada amb aroma de vainilla) C.R.E.O.
Actualment sense stock
SKU: 170101
Llegeix més -
Xocolata Artesana a la Pedra (refinada amb aroma de canyella) C.R.E.O.
Actualment sense stock
SKU: 170103
Llegeix més -
Xocolata 99% Cacau Simón Coll
En stock
SKU: 170111
Llegeix més -
Xocolata Negra 70% Cacau Simón Coll
Actualment sense stock
SKU: 170115
Llegeix més -
Xocolata 60% Cacau amb Llet Simón Coll
Actualment sense stock
SKU: 170116
Llegeix més -
Xocolata 50% Cacau Simón Coll
Actualment sense stock
SKU: 170117
Llegeix més -
Xocolata Blanca 25% Cacau Simón Coll (85gr)
Actualment sense stock
SKU: 170118
Llegeix més -
Xocolata Blanca 25% Cacau Simón Coll (25gr)
Actualment sense stock
SKU: 170119
Llegeix més