Pasta
La Pasta és un tipus d’aliment elaborat amb una massa, l’ingredient bàsic de la qual és la farina de blat barrejada amb aigua, també s’hi pot afegir sal, ou i altres ingredients. En la seva elaboració el tipus de blat que s’utilitza és el blat dur.
La Pasta pot ser fresca o seca. Es classifica per la seva forma, per la llargària, si són planes o rodones, si està foradada (tubs), etc.
Existeixen també varietats que es caracteritzen per ser farcides. Es poden adquirir com a làmines i es farceixen a casa (caneló, lasanya) o farcides pel fabricant (raviolis, tortellini).
Mostra 1–9 de 10 resultats
-
Spaghetti al Nero di Seppia La Fabbrica della Pasta
Actualment sense stock
SKU: 100301
Llegeix més -
Penne Rigate al Nero di Seppia La Fabbrica della Pasta
Actualment sense stock
SKU: 100302
Llegeix més -
Farfalloni La Fabbrica della Pasta
En stock
SKU: 100303
Llegeix més -
Pettegole al Tartufo Estivo La Fabbrica della Pasta
Actualment sense stock
SKU: 100304
Llegeix més -
“e Rigatoni ca” Pont La Fabbrica della Pasta
Actualment sense stock
SKU: 100305
Llegeix més -
“e Fusilloni Tricolore La Fabbrica della Pasta
En stock
SKU: 100306
Llegeix més -
“e Paccheri Rigati Tricolore La Fabbrica della Pasta
En stock
SKU: 100307
Llegeix més -
“e Fidanzati Italiani Tricolore La Fabbrica della Pasta
En stock
SKU: 100308
Llegeix més -
Lumaconi Giganti La Fabbrica della Pasta
Actualment sense stock
SKU: 100310
Llegeix més