Vins Dolços
Els vins dolços són vins de licor tradicionals elaborats amb most d’elevada riquesa amb sucres, la majoria amb el procés de vi mut (aturada de la fermentació amb l’addició d’alcohol vínic, d’aiguardent o de most). Amb aquest procés es conserva el sucre residual que no ha arribat a fermentar i el vi té la dolçor i les aromes del raïm.
El vi dolç pot ser blanc o negre depenent del vi del qual es pateix.
Es retarda la verema deixant sobremadurar el raïm al cep. Quan el most està fermentat, i abans que tot el sucre s’hagi transformat en alcohol, s’hi afegeix alcohol en una proporció del 5 al 10% vol., el que atura la fermentació i deixa una certa quantitat de sucre residual no fermentat. El grau alcohòlic final, estarà entre el 15 i el 22% vol.
Mostra 1–9 de 11 resultats
-
De Muller Moscatel Añejo
En stock
SKU: 030401
Llegeix més -
De Muller Vino de Misa Dulce Superior
Actualment sense stock
SKU: 030402
Llegeix més -
Garnatxa d’Empordà
Actualment sense stock
SKU: 030406
Llegeix més -
Mistela J. Salla
En stock
SKU: 030412
Llegeix més -
Ètim Verema Tardana Blanc
Actualment sense stock
SKU: 030414
Llegeix més -
Ètim Verema Tardana Negre
En stock
SKU: 030415
Llegeix més -
Garnatxa Dolça Capçanes
En stock
SKU: 030418
Llegeix més -
Mistela Tarroné
En stock
SKU: 030427
Llegeix més -
Moscatell Tarroné
En stock
SKU: 030428
Llegeix més