Vinagres
El vinagre és un líquid obtingut mitjançant la fermentació acètica del vi i dels seus subproductes com la brisa. També pot procedir d’altres productes com la sidra, el malt, alguna fruita, l’arròs, o directament del most del raïm reduït, com és el cas dels vinagres balsàmics.
Quan l’alcohol esdevé àcid acètic, el líquid pren el gust agre típic.
El vinagre s’obté a partir de vins de baixa graduació sotmesos a aireig a temperatures entre 15 i 34ºC.
Els percentatges finals d’àcid acètic i etanol son: àcid acètic (4-9%) i etanol (1% com a màxim)
S'estan mostrant 6 resultats
-
Aceto Balsamico di Modena (Andrea Milano)
En stock
SKU: 030507
Llegeix més -
Vinagre de Vino de Cava Castell de Gardeny
En stock
SKU: 030510
Llegeix més -
V. Agridulce de Vermut
En stock
SKU: 030513
Llegeix més -
Vinamelagre Somper
En stock
SKU: 030516
Llegeix més -
Vinagre de Vi Blanc Tarroné
En stock
SKU: 030519
Llegeix més -
Vinagre de Vi Negre Tarroné
En stock
SKU: 030520
Llegeix més